2020-01-22

Конкурс від Schneider Electric: поїздка в Іспанію за «Кращий дизайнерський проект»

Конкурс від Schneider Electric: поїздка в Іспанію за «Кращий дизайнерський проект»

Анна Разумова: «Про конкурс ми дізналися майже за три місяці до дедлайну подачі заявок - і вирішили не втрачати таку можливість, особливо з огляду на те, що наш проект повністю відповідав усім вимогам, потрібно було просто відправити інформацію. І у вересні нам подзвонили - запросили на церемонію нагородження в київський офіс Schneider Electric.

Ми брали участь з дизайн проектом квартири в класичному стилі, в якому використовували електрофурнітуру з серії Merten Antique ».

Євген Разумов: «Головним подарунком для переможців конкурсу стала поїздка в Іспанію, на завод компанії в місті Пуеленте-ла-Рейн.

Нас вразили сучасні технології по збірці фурнітури, все по максимуму автоматизовано, і масштаби самого заводу теж не залишили байдужими. І звичайно ж, приємно, що наш проект не тільки оцінили і вибрали одним з кращих, але і подарували нам такі враження і досвід ».

Компанія Schneider Electric - світовий експерт в управлінні енергією і промислової автоматизації. Рішення компанії допомагають керувати енергією і технологічними процесами найбільш безпечним, надійним, ефективним і екологічним чином. Компанія народилася під час першої промислової революції і через 180 років продовжує впроваджувати інновації на всіх рівнях.

Schneider Electric щорічно проводить творчі конкурси для дизайнерів, останній відбувся у 2018 році, його результати опубліковані у вересні.

Зайняв призове місце дизайн-проект квартири в класичному стилі виконаний у світлій і теплій колірній гамі. Дизайнери вдало використовували традиційні для класики декоративну штукатурку, мармур, гіпсові молдинги із золотою поталью, текстильні шпалери і художній паркет. Натуральні матеріали вигідно підкреслюють велич панує атмосфери, справжню автентичну красу.

Площа квартири - 55 м². В апартаментах є кухня-вітальня, коридор, спальня, санвузол і гардеробна.

Пол в кухні-вітальні виконаний зі світлого (Bianco Perlino) і темного (Emperador Light) мармуру. Обідній стіл, глянцеві поверхні на кухні та столики у вітальні кімнаті також зроблені з цього благородного каменю. Щоб на мармурі з'явилися елегантні візерунки, була застосована лазерна різка. Стильність і респектабельність квартири багато в чому досягнута завдяки використанню в інтер'єрі саме цієї унікальної гірської породи, яку вперше оцінили ще стародавні греки.

Античні колони і ліпнина, кришталь і дзеркальні фацети надають апартаментам особливого шарму, урочистості, при цьому не заважаючи затишку, який і повинен панувати будинку.

Особливу увагу варто приділити спальні. В її центрі знаходиться шикарна ліжко з вишуканим узголів'ям до самої стелі. Вона виконана з плюшевих панелей з велюром і дзеркальними фацетом. Така дивовижна деталь інтер'єру надає приміщенню індивідуальності.

Бездоганна сантехніка бренду Axor розмістилася в санвузлі, італійські меблі - у вітальні, а шафа для спальні і модулі для вбиральні зробили майстри компанії «Гранд-Прем'єр».

00.Instagram

Проекти, релізи та цікавий матеріал!

Instagram@ar.design.studioПідписатися
anna razumova instagram
anna razumova instagram
anna razumova instagram