2019-10-15

Мармур в класичному інтер'єрі: квартира в ЖК Хрещатик (Київ)

Мармур в класичному інтер'єрі: квартира в ЖК Хрещатик (Київ)

Мармур - благородний камінь, який захоплює природною красою породи і неповторністю малюнка, а також славиться своєю довговічністю. В інтер'єрі квартири в класичному стилі ми використовували мармур для обробки підлоги і дизайну кухонного фартуха. Вибрали три види мармуру: світлий Bottichino Royal (Італія), темні Emperador Medium і Emperador Dark (Туреччина).

Над створенням візерунків з цих трьох видів каменю працювали майстри студії каменю Clerys - ювелірна точність роботи досягається шляхом гідроабразивного різання каменю.

Таке поєднання різних відтінків каменю підкреслює не тільки його естетичність, але і міцність матеріалу - мармур термо- і вологостійкий, піддається найскладнішою обробці, при цьому не кришиться і не розколюється на частини.

video

Мармур підходить і класичним, і сучасних інтер'єрів: він надає простору особливі шик і елегантність. Найбільш популярні варіанти застосування цього каменю - обробка підлоги і стін у ванній, обробка кухонного фартуха і стільниць на кухні, акцентні стіна у вітальні або їдальні.

Мармур в інших проектах AR Design:

Колір мармуру і його візерунок залежать від хімічного складу каменю - вся справа в домішках мінералів і органічних сполук. Залежно від того, що саме є домішкою (і в якій концентрації) забарвлення мармуру може бути корисним (іноді рожевим і в рідкісних випадках з відтінком іржі), синьо-чорним, зеленим, жовтим, бурим, сірим, блакитним і чорним. Малюнок визначається також і напрямком, за яким розпилюють камінь. Колір і малюнок мармуру проявляються після його полірування.

Євген Разумов: «Обожнюю натуральний камінь! Все більше мене захоплює мармур. Зараз ми закінчуємо кілька об'єктів, де були використані різні види цього каменю - і в кожному окремому випадку це неймовірна краса. Особливо приємно усвідомлювати, що мармур - творіння природи, а людина всього лише надає йому потрібну форму».

video
blog gallery
blog gallery
blog gallery
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
01
05
00.Instagram

Проекти, релізи та цікавий матеріал!

Instagram@ar.design.studioПідписатися
anna razumova instagram
anna razumova instagram
anna razumova instagram