01.Послуга

Дизайн інтер'єру ресторану

02.Про стиль

Дизайн інтер'єру ресторану

Це в першу чергу розповідь про атмосферу. Люди приходять в подібні місця отримати задоволення, насолодитися смачною їжею, відчути атмосферу закладу. І грамотний дизайн ресторану дозволяє тільки посилити це враження, внісши завершальний штрих в загальне враження.

**Дизайн повинен передавати дух закладу.** Ергономічність і концептуальність, які тільки підкреслюють особливості місця - найкращі помічники для цієї передачі. Для того, щоб було також - повинна бути єднальна ідея. **Цільова аудиторія ресторану.** Це фактор, який безпосередньо впливає на те, як в кінцевому підсумку, ваше місце буде виглядати. Визначте, кого ви бачите в ролі своїх клієнтів, тому що дизайн модного бару і сімейного ресторану будуть сильно відрізнятися. Завдання дизайну - це підкреслити особливості закладу, зробивши так, щоб прийшовши один раз, гість захотів повертатися в нього знову і знову. **Кухня.** Не менш важливий фактор, який грає роль і для оформлення. Якщо ваш ресторан є відбиток якоїсь з кухонь світу, підключіть етніку. Тільки не переборщіть в цьому питанні - уникайте стереотипних уявлень про країну. Наприклад, Японія - це не завжди сакура. Важливо відтворити специфіку, а не мислити образами і шаблонами. **Місцезнаходження** закладу теж може стати вирішальним параметром при виборі основної ідеї дизайну. Якщо у вас ресторан з видом на море - немає ніякого сенсу перевантажувати його важкими класичними елементами. Обіграйте то, де знаходиться ваш заклад, тільки слід зробити це легко. Крім того, важливу роль, яка зіграє вам на руку, може виконати і будівля, де знаходиться ресторан. **Загальна ідея.** Іноді, дизайн створюється для ресторану, який має яскраво виражену родзинку. І тоді завдання дизайнера - безпосередньо продемонструвати зв'язок між особливістю ресторану і його оформленням. Це можеть моно-заклад, ресторан з вуличною їжею - варіантів маса, важливо лише те, щоб дизайн передавав і зміцнював враження від місця.

**Визначення основних побажань замовника** - на цьому етапі відбувається зустріч між дизайнером і замовником, укладається бриф. Дизайнер вислуховує побажання замовника, ідею закладу і основні вимоги до проекту. **Заміри приміщення** - на цьому етапі дизайнер проводить заміри приміщення, вивчає, яка у об'єкта специфіка, досліджує інженерні мережі. **Розробка креслень** - планування всіх локацій закладу, з суворим зонуванням, згідно їх цільовим призначенням, продумування технологічних зон. **Складання кошторису** - висновок, скільки буде коштувати робота фахівців, оздоблювальні матеріали, меблі та інше. Візуалізація - подання того, як буде виглядати об'єкт в фінальному стадії, здійснюється за допомогою спеціальних програм, в яких можна зробити 3D модель. **Контроль за виконанням робіт** - комплекс дій, які спрямовані на те, щоб кінцевий результат збігався з візуалізацією проекту і очікуваннями замовника.

Це дуже важлива історія, оскільки тут багато нюансів і правил. Але всі вони спрямовані на те, щоб задовольнити цікавість вашого гостя і закохати його в ваш заклад. Саме тому робота повинна бути виконана майстерно, з передачею атмосфери місця. Адже головне - це кінцевий результат - унікальний ресторан, нічим не схожий на інших, в який хочеться повернутися.

03.Послуги

Як і що ми робимо

Дизайн інтер'єрів

Будинки, квартири, комерційна нерухомість.

Архітектура

Будинки, квартири, комерційна нерухомість.

3D Візуалізація

Від 3-х до 5-ти робочих днів.

Супровід

24/7 від підписання договору до здачі об'єкта.

00.Instagram

Проекти, релізи та цікавий матеріал!

Instagram@ar.design.studioПідписатися
anna razumova instagram
anna razumova instagram
anna razumova instagram