2019-05-15

Інтерв’ю

Інтерв’ю

Досвід у професійній діяльності та спільні цілі привели подружжя Анну і Євгена Разумова до створення дизайн студії, де сьогодні вже великий штат фахівців.

Від великого бажання - до власної студії дизайну: як створювалася AR Design

У сфері дизайну Аня працює вже більше 10 років. Спочатку це була велика компанія, де реалізовувалися проекти будь-якої складності, стилю і масштабу. Часу і можливості займатися власними розробками і ескізами тоді практично не було, але було величезне бажання змінити життя кардинальним чином. Величезну роль в цих змінах зіграв чоловік - Євген Разумов. Женя взяв реалізацію ідеї в свої руки, створив бізнес-сторінку в Facebook, де публікував візуалізації і проектні рішення Ані. Маючи власний бізнес і кілька проектів з повним залученням, він займався наповненням контентом, спілкуванням з підрядниками і партнерами, нативной рекламою і пошуком потенційних замовників. Аня - голова, Женя - руки. Тому їх союз гармонійний і продуктивний.

«Якщо ти по-справжньому хочеш прийти до успіху, для початку потрібно відшліфувати свій професіоналізм, налагодити корпоративну комунікацію і зібрати надійну команду. Звичайно, фінансова складова є ключовим пунктом досягнення професійних цілей, але важливо бути справжнім фахівцем », - Євген Разумов.

Спорт, режим і надійна команда - джерело рухатися далі і підкорювати нові висоти

Але, як відомо будь-якій працюючій людині - одного натхнення мало. В будь-якій роботі є труднощі і стреси, у будь-якої людини трапляються хвилини безсилля і втрати настрою. Потрібно вміти себе мотивувати, знаходити джерела щоденного заряду енергією. Загальна для Ані і Жені - спорт і результат.

«Тренування і правильне харчування допомагають щодня перебувати в тонусі і все встигати. Коли я - в режимі, який собі задаю, мозок завжди працює на 100% », - Анна.

Мотивує і результат роботи. Кожному з нас потрібна віддача і відгук від праці. Для команди AR Design важливо бачити палаючі очі співробітників і задоволених замовників. Коли проекти від моменту першої зустрічі до повної здачі проходять у взаєморозумінні, позитивний настрій і продуктивності - тоді мотивація рости ще вище з'являється сама собою.

00.Instagram

Проекти, релізи та цікавий матеріал!

Instagram@ar.design.studioПідписатися
anna razumova instagram
anna razumova instagram
anna razumova instagram